ORGANIZARE SEMINAR PREGATIRE PROFESIONALA 10-11 SEPTEMBRIE 2021

In atentia,

Membrilor filialei UNPIR Constanta

 

           

Uniunea Nationala a Practicienilor in Insolventa din Romania (UNPIR) Filiala Constanta organizeaza alaturi de Uniunea Nationala a Practicienilor in Insolventa din Romania (UNPIR) Filiala Bucuresti si Institutul National de Pregatire a Practicienilor in Insolventa (INPPI), „Seminarul de pregatire profesionala” in perioada 10-11 septembrie 2021, eveniment tradițional care aduce în prim plan cele mai relevante subiecte din domeniul insolvenței

Seminarul va avea loc în perioada 10-11 septembrie 2021, în Constanta, Hotel CONTINENTAL FORUM (fostIBIS), sala Ovidiu.

            Taxa de participare la seminar este de 350 lei. Taxa se achita prin transfer bancar in contul curent RO11BREL0002001645250100 deschis la LIBRA INTERNET BANK Constanta (iar copia documentului de plata se remite filialei Constanta prin e-mail pentru confirmarea inscrierii la seminar).

            In cadrul evenimentului, se va organiza si cina festiva in data de 10.09.2021, la care puteti participa, alaturi de insotitori, dupa caz, cu achitarea unui cost suplimentar de 150 lei/ persoana.

Locurile disponibile sunt limitate la 70 de practicieni apartinand filialei Constanta. Vă rugam să verificați înainte de înscriere dacă sunt locuri disponibile la tel. 0241/612.110 sau pe e-mail unpir_constanta@yahoo.com.

            Inscrierile se realizeaza pana in data limita de 06.09.2021. Participantilor li se elibereaza un certificat INPPI cu recunoasterea a 10 puncte de pregatire profesionala continua.

 

Având în vedere evoluția imprevizibilă a situației epidemiologice din Romania tuturor participanților la Seminar li se va solicita la intrare cel puțin unul dintre documente enumerate mai jos.

-        Dovadă a faptului că se află în perioada cuprinsă între ziua 15 și ziua 180 ulterioară confirmării unui diagnostic de COVID-19

-        Dovadă a finalizării, cu cel puțin 10 zile înainte de eveniment, a schemei complete de imunizare cu vaccin împotriva COVID-19

-        Test RT-PCR negativ, efectuat cu cel mult 72 ore înainte de începerea Seminarului.

Vă rugăm să aveți unul dintre aceste documente disponibil înainte de ora începerii evenimentului. Aceste măsuri se vor actualiza în funcție de prevederile legislative aplicabile în data de 10.09.2021.

 

Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență din România Filiala Constanta

Președinte al Consiliului de Conducere,

Cristina STROIE